Nieuws

De Bergparty Amersfoort

Amersfoort –  september 2019 - Elkaar fysiek ontmoeten in deze digitale wereld is misschien wel de 'nieuwe kunst'. Daarom brachten de initiatiefnemers achter De Bergparty Amersfoort dit jaar deze elementen samen op vrijdag 13 september.

Leaphy bedrijfsworkshops

Leaphy Workshop: samen aan de slag met robotica!
De Leaphy bedrijfsworkshop laat de deelnemers in teams ontdekken hoe samenwerking encompetitie zich tot elkaar verhouden. Iedereen ontdekt zijn eigen rol in het geheel: leer ik graag van anderen? Laat ik anderen van mij leren? En hoe helpt dat het gezamenlijke einddoel?

De workshop is hands on: een korte introductie en dan aan de slag! Geen zorgen, voor het programmeren van Leaphy is geen voorkennis nodig. De workshop kan desgewenst voorafgegaan worden door een korte inleiding omtrent het ontstaan van Leaphy.

Poetsj: Een vernieuwend concept voor preventieve mondzorg voor kinderen

Poetsj is een vernieuwend concept voor preventieve mondzorg voor kinderen. Het Amersfoortse initiatief opereert op het raakvlak van medische zorg, onderwijs en bedrijfsleven. Door basischoolleerlingen beter te leren poetsen vermijden zij gebitsproblemen en bespaart de samenleving honderden miljoenen.

Sensiks op de Bergparty

Philadelphia ondersteunt door heel Nederland 8.200 mensen met een verstandelijke beperking. We hebben de ambitie om onze dienstverlening door te ontwikkelen zodat cliënten nog meer eigen regie kunnen ervaren, nog beter het beste uit zichzelf kunnen halen en meer kwaliteit van leven kunnen ervaren. Technologie is hiervoor een middel. Philadelphia werkt actief samen met innovatieve leveranciers. Samen ontwikkelen we passende producten en diensten.

NoFoodWasted

Jaarlijks worden containers vol met voedsel ongebruikt weggegooid. Ook in het restaurant of de supermarkt om de hoek. Dat is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor de portemonnee!

NoFoodWasted is opgericht vanuit de overtuiging dat het anders kan. Verspilling van (goed) voedsel is voor de initiatiefnemers al een hele lange tijd een bikkelharde realiteit. Het feit dat een derde van al het voedsel dat wereldwijd geproduceerd wordt in de afvalbak verdwijnt, is dan ook een statistiek die hen al een hele tijd dwars zat.

Looping Good vers ijs

Bewapend met spatels en platen van -30 graden rolt het team van Looping Good vers ijs op een unieke manier! Iedereen die bij Looping Good bij één van de 'ICE BOOTHS' een bestelling doet, wordt meegenomen in de wereld van 'Smash 'n roll ice-creams'. Met keuze uit vers gemaakte vloeibare ijs mixen zij vers fruit, noten, koekjes en verse toppings. Iedereen kan zijn/haar eigen ijsje samenstellen. 

De Flageolettes zorgen voor sfeervolle muziek

De Flageolettes zijn een muzikaal duo en zorgen tijdens de Bergparty voor sfeervolle muziek.
Met Femke op gitaar en Lilian op drums, zingen en spelen zij muziek uit verschillende windstreken en tijden.