byAr: De slimme luxe fiets te zien tijdens De Bergparty 2019

De byAr is niet uw dagelijkse fiets, maar is speciaal gemaakt voor degene die efficiënt, comfortabel en stijlvol de stad door moeten.

Dit is precies wat het Amersfoortse bedrijf byAr heeft gedaan. Ze hebben een fiets van de hoogste kwaliteit ontwikkeld met een uniek ontwerp en hightech-kenmerken. De byAr heeft veel unieke aspecten, maar de meest opvallende eigenschap is het ontwerp. Het minimalistische frame heeft een unieke vorm, met zowel voor als achterlichten ingebouwd in het frame. De klassieke ketting is vervangen door een hightech cardanas voor maximaal comfort en geen vereiste onderhoud. De byAr, zonder kettingkast, heeft een zeer schone en moderne uitstraling.

De byAr is slim, uitgerust met de nieuwste technologie. De e-bike-versie van de byAr heeft een slimme elektronische motor, die extra kracht geeft om snel en comfortabel rond te komen. De motor maakt gebruik van het KERS-systeem, dat afkomstig is van Formule 1-auto's. Bij het remmen laadt het systeem de accu's van de byAr op, om het bereik van minimaal 40 kilometer te maximaliseren tot maar liefst 160 kilometer op één volle accu. Bezitters van de byAr hoeven zich nooit zorgen te maken over een lege batterij, omdat iedereen de status van de batterij op elk moment kunnen controleren met een smartphone-app. Daarnaast past de leermotor zich aan aan het fietsgedrag van de gebruiker, om een comfortabele rit te garanderen.