De Bergparty Amersfoort

Amersfoort –  september 2019 - Elkaar fysiek ontmoeten in deze digitale wereld is misschien wel de 'nieuwe kunst'. Daarom brachten de initiatiefnemers achter De Bergparty Amersfoort dit jaar deze elementen samen op vrijdag 13 september.

De Bergparty is al jaren een begrip in Amersfoort. Tijdens dit exclusieve netwerkevent ontmoeten ondernemers en bestuurders uit de regio Amersfoort elkaar. Het jaarlijkse event wordt ook beschouwd als de opening van het nieuwe zakenseizoen voor de regio Amersfoort. ICT Concept, Marxman Advocaten, Rabobank Amersfoort Eemland en Regardz/Berghotel waren samen gastheer. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde 16e editie, waar er extra aandacht was voor het tegengaan van voedselverspilling en voor innovatie.

De ruim 280 bezoekers konden kennismaken met het unieke ontwerp en hightech-kenmerken van de byAr fiets of zelf een rit maken op deze unieke fiets. In de multi zintuigelijke belevingscabine Sensiks van Philadelphia beleefden ze de wereld in 5D. Alle zintuigen worden in deze cabine bij de beleving betrokken. De cabine is ontwikkeld voor personen met een beperking die niet altijd ergens fysiek aanwezig kunnen zijn. Een voorbeeld werd aangehaald van iemand die dolgraag naar het strand wil, maar door de beperking dit helaas niet altijd lukt. In de belevingscabine kan de persoon het strand zien, de geur van de zee ruiken, de zon op zijn gezicht voelen en zelfs de wind om zich heen ervaren hun grenzen vergroten en wereld vergroten.

Tijdens het event konden ondernemers ook kennis opdoen over duurzame warmtevoorziening door biomassa en over de mogelijkheden van geothermie. Het bedrijf NoFoodWasted was aanwezig om bezoekers te tonen wat er mogelijk is om via een App voedselverspilling tegen te gaan.

Na dit grote succes kon de organisatie niet wachten om al de eerste stappen te zetten voor de 17de editie op vrijdag 11 september 2020.
Achter de schermen wordt al hard gewerkt om ook deze editie tot een mooi succes te maken.

Heeft u interesse in dit event dan kunt u dit kenbaar maken bij de organisatie, via info@bergparty.nl.

Graag tot ziens bij De BergParty op 11 september 2020!