Leaphy bedrijfsworkshops

Leaphy Workshop: samen aan de slag met robotica!
De Leaphy bedrijfsworkshop laat de deelnemers in teams ontdekken hoe samenwerking encompetitie zich tot elkaar verhouden. Iedereen ontdekt zijn eigen rol in het geheel: leer ik graag van anderen? Laat ik anderen van mij leren? En hoe helpt dat het gezamenlijke einddoel?

De workshop is hands on: een korte introductie en dan aan de slag! Geen zorgen, voor het programmeren van Leaphy is geen voorkennis nodig. De workshop kan desgewenst voorafgegaan worden door een korte inleiding omtrent het ontstaan van Leaphy.

Leren van leerlingen
Leerlingen komen de workshop samen met docenten geven. Zo leer je als bedrijf uit de eerste hand van de onbevangen blik van leerlingen. Tegelijkertijd is de bedrijfssetting zelf voor leerlingen weer interessant om mee te maken. Kortom een win-win!

Het workshopteam heeft veel ervaring met het geven van robotica workshops. Zowel op verschillende schoolsoorten als ook met bedrijven als de Nederlandse Spoorwegen. Van alle markten thuis, dus!

Praktische zaken
Door een workshop bij Stichting Leaphy af te nemen steun je als bedrijf de missie van Stichting Leaphy: robotica voor iedere leerling. Als de workshop buiten schooltijd is, krijgen de leerling een vrijwilligersvergoeding voor hun bijdrage (10 euro per uur). De begeleiders werken als vrijwilliger voor Stichting Leaphy.

Workshoplengte: 1,5 uur
Stichting Leaphy zorgt voor robots, laptops en toebehoren
Kosten t/m 10 deelnemers 1490,-
Kosten t/m 20 deelnemers 2490,-
Deelnemers kunnen na afloop een Leaphy bouwpakket aanschaffen voor 49,90 (de helft van de reguliere prijs)