PERSBERICHT

De Bergparty Amersfoort transformeert naar innovatief platform
Amersfoort, 8 september 2020

De Bergparty is al jaren een begrip in Amersfoort en omstreken. Met dit exclusieve netwerkevent wordt jaarlijks het nieuwe zakenseizoen voor de regio Amersfoort ingeluid. Waar ondernemers en bestuurders uit de regio elkaar in voorgaande jaren in september nog fysiek ontmoetten in het Berghotel Amersfoort, laten de ontwikkelingen rondom COVID-19 dit nu niet toe. Daarom hebben de initiatiefnemers besloten de 17e fysieke bijeenkomst, die gepland stond voor vrijdag 11 september, niet door te laten gaan. Ondertussen wordt er echter niet stilgezeten. De initiatiefnemers werken achter de schermen aan de doorontwikkeling van het jaarlijkse fysieke evenement naar een innovatief platform voor ondernemers uit de regio.

Het zakelijke en innovatieve platform voor ondernemend Amersfoort
In een digitale wereld waarbij elkaar fysiek ontmoeten al een kunst was en nu zelfs meer uitzondering dan regel is, brengt COVID-19 de transformatie van De Bergparty Amersfoort in een stroomversnelling. Het eenmalige event ontwikkelt zich door tot hét zakelijke en innovatieve platform voor ondernemers uit Amersfoort en omstreken. Met dit platform helpen initiatiefnemers ICT Concept, Marxman Advocaten, Rabobank Amersfoort Eemland en Regardz Hospitality Group/Berghotel Amersfoort, ondernemers verder middels inspiratie, kennis en innovatie. Daarmee geeft het platform beslissers van middelgrote- en grote ondernemingen en instellingen de kans om actief de verbinding met elkaar op te zoeken.

Duurzaam verbinden naar zakelijke groei
Bij deze transformatie gaan duurzame verbinding en zakelijke groei hand in hand. ‘Wij geloven dat door het bieden van een platform gericht op een gezond, inspirerend en innovatief ondernemersklimaat in Amersfoort en omstreken wij (De Bergparty), samen met klanten en partners, actief duurzame verbindingen tot stand kunnen brengen en zakelijk succesvol kunnen zijn’, aldus Bas Besseling, directeur/eigenaar van Marxman Advocaten. Denise Notenboom, directievoorzitter Rabobank Amersfoort Eemland voegt toe: ‘Uiteraard hopen wij dat ondernemend Amersfoort elkaar volgend jaar, als onderdeel en aftrap van dit platform, alsnog fysiek kan ontmoeten tijdens een (uitgestelde) 17e editie van de fysieke Bergparty. Natuurlijk om samen het glas traditiegetrouw te heffen op een succesvol en minder stressvol nieuw zakenseizoen, maar ook om de onderlinge banden weer eens goed aan te halen’.