Partners en sponsors

Partners

ICT Concept levert heldere ICT-oplossingen waarmee klanten kunnen bouwen aan succes. Daarmee ervaren klanten de meerwaarde van effectieve en efficiënte ICT van het hoogste niveau, met oog voor detail. Betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit staan hierbij altijd centraal.

De ruime ervaring in de juridische sector zorgt ervoor dat oplossingen naadloos aansluiten op de dagelijkse praktijk van juridische professionals. Door zorgvuldig samengestelde Packs biedt ICT Concept klanten complete ICT-ontzorging voor o.a. beveiliging, werkplek, verbindingen en cloud voor een vast bedrag per maand. Van onderhoud en installatie, tot consultancy en servicedesk. Alles voor elkaar.
 

Marxman Advocaten is een sterke speler in de regio Amersfoort met een (inter)nationale focus en een ondernemende aanpak.

De Bergparty is het evenement waar nieuwe zakelijke verbindingen worden aangegaan en kennis wordt gedeeld én gebundeld. Ondernemers uit de regio kunnen daar de kansen die zich voordoen, optimaal benutten en daar draagt Marxman Advocaten graag aan bij.
 

De Rabobank is een maatschappelijk bank, die een substantiële bijdrage levert aan het welzijn en de welvaart in Nederland en de regio’s. Dit doet de bank door bijvoorbeeld het stimuleren van duurzame groei door vernieuwing voor ondernemers in Nederland. Directievoorzitter Rabobank Amersfoort Eemland Denise Notenboom zegt over de Bergparty; “De traditionele opening van het zakenseizoen voor de regio Amersfoort sluit goed bij aan bij onze ambities voor ondernemers. In de regio Amersfoort bruist het van nieuwe ondernemers, jong en ervaren. Bedrijven met vaak veel innovatiekracht. Als we dat bij elkaar kunnen brengen in de setting van dit event slaan we drie vliegen in één klap. Nieuwe zakelijke verbindingen, nieuw elan en plezier.”
 

Welkom thuis, bij Berghotel Amersfoort. Het 4-sterren hotel ligt bovenop de groene Amersfoortse Berg. Voorheen een kuuroord, nu de warmste huiskamer van Amersfoort, waar klassieke service hoog in het vaandel staat. Het Berghotel leent zich uitstekend voor iedere bijeenkomst. Zowel uw vergadering als uw bruiloft als de lunch met uw vrienden wordt door het Bergteam met passie verzorgd.

Geniet van uw ontmoeting met elkaar in de warmste huiskamer van Amersfoort, uw tweede thuis.
 

Regardz Hospitality Group B.V. ontwikkelt en exploiteert gastvrijheidsformules voor de particuliere en zakelijke markt. Hieronder vallen drie bedrijven: OneMeeting (internationaal boekingsplatform),  NewHospitality (gastvrijheid en hospitality consulting) en Hospitalityz (11 eigen hotels, meeting- en event centers). Regardz Hospitality Group B.V. is al 36 jaar pionier in de Meeting Branche. Persoonlijke ontmoetingen zijn vaak het begin van iets nieuws. “Ontmoeten we vaker doen” is onze boodschap. De missie is om mensen samen te brengen die elkaar ‘buiten de deur’ willen ontmoeten voor een training, een opleiding, een vergadering, een feest of een andere bijeenkomst.

Sponsors

Al 30 jaar levert AVEX audiovisuele oplossingen voor de professionele markt. Als specialist op het gebied van beeld en geluid kent AVEX voor elke ruimte en voor elke presentatie de juiste oplossing. Van kleine tot grote systemen. Van losse apparatuur tot geïntegreerde installaties. Met ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer biedt AVEX een integrale aanpak. Naast vaste installaties verzorgt AVEX ook alle tijdelijke audiovisuele ondersteuning bij evenementen. Hulskamp Event Facilities is de merknaam van AVEX voor alle dienstverlening op het gebied van audiovisuele evenement faciliteiten.

Als audiovisueel specialist staat AVEX voor deskundigheid en betrouwbaarheid. Hiermee heeft AVEX sinds de oprichting in 1988 een indrukwekkende klantenkring opgebouwd. Een klantenkring die zich uitstrekt van onderwijsinstellingen, ziekenhuizen, overheidsinstellingen tot multinationale ondernemingen en grote namen in de zakelijke en financiële dienstverlening.

Met ruim 250 medewerkers bouwt AVEX doordachte installaties met apparatuur van uitsluitend sterke merken. AVEX heeft vestigingen in Nederland, België en Engeland.

Aon Nederland
Toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen. We spelen doelgericht in op wereldwijde gebeurtenissen door samenwerken en kennisdelen. We identificeren risico's, brengen ze in kaart, maken ze inzichtelijk en beheersbaar. Aon haalt het beste uit de verzekeringsmarkt om de klant optimaal te bedienen. Dit doen we onafhankelijk en verantwoord met creatieve en innovatieve oplossingen voor de klant. Aon draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn cliënten. In Nederland heeft Aon 15 locaties met 2.600 medewerkers.

 

Wilt u partner of sponsor worden voor de volgende editie 2020? Neem contact op met info@bergparty.nl