Vorige edities

De Bergparty Amersfoort

Amersfoort –  september 2019 - Elkaar fysiek ontmoeten in deze digitale wereld is misschien wel de 'nieuwe kunst'. Daarom brachten de initiatiefnemers achter De Bergparty Amersfoort dit jaar deze elementen samen op vrijdag 13 september.
De Bergparty is al jaren een begrip in Amersfoort. Tijdens dit exclusieve netwerkevent ontmoeten ondernemers en bestuurders uit de regio Amersfoort elkaar. Het jaarlijkse event wordt ook beschouwd als de opening van het nieuwe zakenseizoen voor de regio Amersfoort.

Bergparty vat vol goede ideeën

De Bergparty. Voor de vijftiende keer alweer werd hét evenement voor de Amersfoortse business gehouden. Het zakenseizoen is daarmee ook weer echt begonnen.

Smart beamer

Laat u inspireren en verrassen tijdens De Bergparty op 14 september a.s. Test bijvoorbeeld zelf de Smart Beamer van de Amfors Groep, een ingenieus apparaat dat tijdens de Dutch Design Week de prijs kreeg voor het beste technologische ontwerp voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

foto © Saskia Berdenis van Berlekom

Somnox slaaprobot

De Nederlandse startup Somnox heeft ’s werelds eerste slaaprobot ontwikkeld om een wereldwijde slaaprevolutie te starten. De robot bevordert slaap door een rustgevende werking op lichaam en geest. Laat u inspireren tijdens de Bergparty 2018.

Robot Phi

Op vrijdagavond 14 september openen we het Amersfoortse zakenseizoen in het Berghotel. U maakt deze avond kennis met vernieuwende concepten en innovatieve ideeën van bedrijven uit de regio. Zo ook met onze speciale gast: robot Phi, de zorgrobot van Stichting Philadelphia Zorg